Меню сайту
Кращі спортсмени










Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід

Неділя 28.04.2024 05:54
Ви зайшли як:Гість
Група:"Гости"
Мій профіль Вихід
RSS

Головна » Новини » Архів матеріалів

      За 2 тижні до початку  Чемпіонату України,19 жовтня , в  Черкасах пройшов відбір до складу збірної Черкаської області. 

     Дві години  проходив перегляд готовності спортсменів до змагань. 10 фітнес центрів та клубів міста  таких , як  "2012", " МАТРИКС ", " ЧИКАГО ",  "ГРАЦІЯ" ," СПОРТЛАЙФ " , "АТЛАНТІС",  "ФАЛОМ" ,  ... Читати далі »


   18-19 жовтня в Канаді пройшов Чемпіонат світу з жіночих фітнес дисциплін та чоловічого фітнесу. Черкащанка Оксана Оробець вже вкотре підтвердила свій високий спортивний рівень на міжнародних змаганнях  , вигравши "срібло" з фітнесу в категорії +163 см.

Це був вагомий внесок в загальнокомандну тріумфальну перемогу України на цих змаганнях.

Президент ФББУ ІГОР ДЕЛІЄВ  та ОКСАНА ОРОБЕЦЬ  під час нагородження .


16-20 октября в Монреале (Канада) пройдёт Чемпиона мира среди женских дисциплин и мужского фитнеса, где нашу страну представят 12 спортсменов в 9 категориях!

Состав сборной Украины:
женский фитнес:  
Оксана Оробец - категория свыше 163см  

мужской фитнес:  
Фёдор Хашалов 
Назар Хархун  

фитнес-бикини:  
Светлана Сидоренко - категория до 160см  
Ольга Вязметинова - категория до 169см:  
Алла Семёнова - категория до 172см: 

бодифитнес:
Антонина Беребеня - категория до 158см  
Инна Трофименкова - категориядо 158см  
Алёна Чумакова - категория до 168см  

... Читати далі »

ВІТАЄМО  !!!

 ГОРОБЦЯ  ДМИТРА  з  ПЕРЕМОГОЮ з ФІЗІК-мен на відритому чемпіонаті м.КИЄВА -IFBB 11 жовтня 2014 р.

Дмитро Горобець. Нагородження.

 

ДМИТРІЄНКА  ПЕТРА з 2-м місцем з бодібілдингу серед ветеранів та ІННУ  НОСОЛЕНКО з 2-м місцем  з фітнесу у відкритому Чемпіонаті Полтавської області в м.Кременчуг, 10 жовтня 2014 р.

< ... Читати далі »

Чемпіонат України бодібілдинг фітнес 2014

        Місто Черкаси вперше приймає Чемпіонат України - IFBB. Крупномасштабні змагання пройдуть на початку листопада, 1-2 листопада, в найкращому концертному залі міста - палаці культури "Дружба народів".

        250 спортсменів  зі всіх  областей України  будуть змагатися  в таких категоріях, як бодібілдинг, фітнес, класичний бодібілдинг, бодіфітнес, фізік та фітнес бікіні.  Будуть розіграні 33 комплекти нагород.

     Серед учасників більш до 50  призерів чемпіонатів Європи та світу.

... Читати далі »



                                                     

28-29 червня на Олімпійській базі в Конче-Заспі відбулася розширена нарада ФББУ.

ЇЇ  ОСНОВНІ  РІШЕННЯ  та  ТЕЗИ:


1. Підбиття підсумків роботи за 1 півріччя 2014 р. та звіт про проведення обласних змагань.

2. Вирішено , що включення спортсмена в склад збірної команди приймає лише головний тренер ФББУ за направленням. Відповідальність за порушення дисципліни спортсменом несе президент обласної федерації.

3. К ... Читати далі »


  У неділю 15 червня в м.Нові Сад (Сербія) фінішував Чемпіонат світу з дитячо-юнацького фітнесу. З ранку  до пізнього вечора точилися запекла  боротьба  між  113 юними  фітнесистами з 10 країн світу за право увійти у фінал  і  вже там боротися за високі нагороди.

 Збірну України представляли 7 спортсменів - п'ятеро  яких з Черкас, один спортсмен із Запоріжжя та одна спортсменка з Миколаєва.

 Всі наші спортсмени продовжили боротьбу у фіналі, крім  ... Читати далі »


Бронзову медаль та фінальне 4 місце  завоювали черкащани, члени збірної України, АНДРІЙ  ЯЩЕНКО (бодібілдинг до 80 кг) та ОКСАНА ОРОБЕЦЬ (фітнес за 163 см) на престижному Турнірі року "OLIMPIA AMATEUR  EURUPE-2014" в м.Прага (Чехія).

ТУРНІР "OLYMPIA  AMATEUR  EUROPE" - один  з наймасштабніших змагань року  серед любителів. Більш ніж 260 спортсменів в 5-ти дисциплінах : з бодібілдингу (чоловіки), фітнесу (жінки), фізік (чоловіки та жінки )  та фітнес-бікіні прийняло участь в ньому.

15 українських атлетів підкоряли  ОЛІМП . Українці добре зарекомендували себе : 10 з них - в 10-ці найкращих атлетів світу . Приємно , що серед них і черкащани ЯЩЕНКО АНДРІЙ  і ОКСАНА ОРОБЕЦЬ.

АНДРІЙ ЯЩЕНКО , відомий ... Читати далі »


 ВІТАЄМО  ОКСАНУ  ДАВИДОВУ з фінальним 4-м місцем з фітнес-бікіні на Чемпіонаті Європи, який пройшов 14-15 травня 2014 р. в м.Санта-Суссана (Іспанія) .

        Оксана Давидова в складі  збірної України прийняла участь у Чемпіонаті Європи , який вперше об`єднав дорослі , юніорські та ветеранські змагання. Оксана виступала в категорії фітнес-бікіні до 172 см і посівши 4 м. у фіналі , зробила для загальнекомандної  перемоги  українських спортсменок   чималий внесок. Адже саме українська жіноча команда стала лідером на цих європейських змаганнях. А загалом українці виграли 8 золотих,1 срібну,3 бронзових медалі , завоювали 2 абсолютні перемоги з бодіфітнесу та фітнес-бікіні. 

... Читати далі »


 У неділю 27 квітня завершилися  змагання Кубку України з фітнес-дисциплін за версією IFBB в м. Львові.

 За два дні  було розіграно 30 комплектів медалів  у 6 фітнес-дисциплінах :  з бодібілдингу, фітнесу, класичного бодібілдингу, бодіфітнесу, фізік  і фітнес-бікіні.   Нашу область на цих  змаганнях представляли 32 спортсмена.

 Перший день змагань  почали  юні фітнесисти, вони з ... Читати далі »


« 1 2 ... 21 22 23 24 25 ... 28 29 »

Пошук по сайту
Чат
300








ЧОФБФ – Черкаська обласна федерація бодібілдингу та фітнесу. WWW.chfbf.at.ua © 2024