Меню сайту
Кращі спортсмени










Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід

Субота 11.05.2024 21:45
Ви зайшли як:Гість
Група:"Гости"
Мій профіль Вихід
RSS

Головна » Новини » 2014 » Червень » 17 » ВДАЛИЙ ВИСТУП ЧЕРКАЩАН на "OLYMPIA AMATEUR EUROPE-2014" у Празі.
14:25
ВДАЛИЙ ВИСТУП ЧЕРКАЩАН на "OLYMPIA AMATEUR EUROPE-2014" у Празі.

Бронзову медаль та фінальне 4 місце  завоювали черкащани, члени збірної України, АНДРІЙ  ЯЩЕНКО (бодібілдинг до 80 кг) та ОКСАНА ОРОБЕЦЬ (фітнес за 163 см) на престижному Турнірі року "OLIMPIA AMATEUR  EURUPE-2014" в м.Прага (Чехія).

ТУРНІР "OLYMPIA  AMATEUR  EUROPE" - один  з наймасштабніших змагань року  серед любителів. Більш ніж 260 спортсменів в 5-ти дисциплінах : з бодібілдингу (чоловіки), фітнесу (жінки), фізік (чоловіки та жінки )  та фітнес-бікіні прийняло участь в ньому.

15 українських атлетів підкоряли  ОЛІМП . Українці добре зарекомендували себе : 10 з них - в 10-ці найкращих атлетів світу . Приємно , що серед них і черкащани ЯЩЕНКО АНДРІЙ  і ОКСАНА ОРОБЕЦЬ.

АНДРІЙ ЯЩЕНКО , відомий  атлет на Черкащині , стає відомим на Україні та за її межами. В цьому році , набравши оберти , вигравши Кубок України  в категорії до 80 кг - в категоріїї молодших за себе конкурентів майже на 20 років, він не зупинився - і  впевненно поїхав підкоряти ОЛIМП у Прагу .  Бронзова  нагорода з бодібілдингу до 90 кг на "OLYMPIA  AMATEUR EUROPE" стала для нього 1-ю міжнародною нагородою .Віримо , що перемоги змагань такого високого рангу в нього ще попереду.

Відома  українська  фітнесистка ОКСАНА   ОРОБЕЦЬ,  також  стартувала  в  цьому році як - ніяк  впевненно. Вигравши "ARNOLD CLASSIC EUROPE" в Іспанії , потім "ARNOLD CLASSIC" в Америці , ставши 3-ю на "LADY CUP" в Києві , вона стає 4-ю на ОЛІМПІЇ , причому лідировавши в довільній програмі. Могла бути в трійці , але  утома від кількості великих міжнародних Турнірів  з початку  року  таки  дали себе знати. Незважаючи на це, вона  принесла збірній Україні аж 8 очей.

                ВІТАЄМО  наших зіркових атлетів та бажаємо їм ще вищих досягнень!                                                                                      

   АНДРІЙ ЯЩЕНКО

ОКСАНА ОРОБЕЦЬ

 


Пошук по сайту
Чат
300








ЧОФБФ – Черкаська обласна федерація бодібілдингу та фітнесу. WWW.chfbf.at.ua © 2024