Меню сайту
Кращі спортсмени










Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід

Четвер 28.03.2024 16:02
Ви зайшли як:Гість
Група:"Гости"
Мій профіль Вихід
RSS

Головна » Новини » Архів матеріалів
ЗАТВЕРДЖЕНІ дата та місце проведення 14-го ФІТНЕС-ТУРНІРУ "РІЗДВЯНІ КАНІКУЛИ - 2014 р.". Змагання ВІДКРИТОГО КУБКУ ЧЕРКАЩИНИ буде проводитись в м. Черкаси 22.ХІІ-2013 р. в приміщенні Драмтеатру ім. Т.Г.Шевченко.
  Вперше двері Турніру відчиняться  для гостей  в  усіх категоріях.

КАТЕГОРІЇ: - фітнес (всі вікові категорії),
                  - бодібілдинг,
                  - фізік-мен,
                  - біікіні (модельний фітнес - всі вікові категорії).

  СЦЕНАРІЙ  (проект):
 І відділення   - 10.00 - фітнес-команди та фітнес (діти, ювінали).
 ІІ відділення  - 15.00 - фітнес-команди та фітнес (юнаки, молодь).
 ІІІ відділення - 17.00 - бодібілдинг, фізік-мен, бікіни, фітнес.

Благ. внесок за у ... Читати далі »


  Вже давно черкаські атлети з бодібілдингу не піднімалися на найвищу сходинку Чемпіонату України і нарешті це сталося. Після великої перерви повернувся в спорт та ще й успішно АНДРІЙ ЯЩЕНКО. Після фінального дебюту на ARNOLD CLASSIC EUROPE-2013 в МАДРИДІ він став чемпіоном України в категорії "ветерани". Ще один черкаський досвідчений спортсмен в цій категорії 53-річний атлет ДМИТРИЄНКО ПЕТРО став бронзовим призером.
  А розпочали "медальний дощ" черкащан юні спортсменки з фітнесу, виборов аж 9 медалей. Після Кубку України їм вдалося втримати ті ж самі призові позиції в усіх вікових категоріях. Золоті медалі виграли: КОБЗАРЬ ДАРИНА (в.к.-юніорки), ГОНЧАРЕНКО МАРИНА (в.к.-ювінали), ГУЛІДА АНЖЕЛЛА (в.к.-діти). Срібні медалі у: ДЬЯЧУК ОЛЕКСАНДРИ (в.к.-молодь), КОВТУН ДАРИНИ ... Читати далі »

   Перемогою черкащанки завершився останній третій день змагань самого престижного Турніру року "ARNOLD CLASSIC EUROPE-2013" (фітнес +163 см), який з 11 по 13 жовтня проходив в столиці Іспанії Мадрид. Золоту медаль в номінації "фітнес +163 см" завоювала ОРОБЕЦЬ ОКСАНА. Це друга золота медаль серед 5 медалей в скарбниці збірної України. Вже вдруге Оксана штурмує вершину цього знаменного Турніру (той рік вона була другою). І саме тепер, незважаючи на все, її вдалося підкорити.
  Ще один наш черкаський спортсмен дебютував, і успішно, на міжнародних змаганнях, зупинившись лише за одну ступінь до п'єдесталу. Андрій Ященко впевнено ввійшов до фіналу з бодібілдингу "ветерани 40-49 років до 90 кг" з 4-м результатом. Впевнені, що перемоги в нього ще попереду. 




  З 4 по 6 жовтня  столиця  Угорщини  місто БУДАПЕШТ приймав Чемпіонат Європи з дитячо-підліткового фітнесу. Збірну України представляли 5 юних спортсменів, 4 з яких - черкащани. 
 Саме боротьба між угорськими, словацькими, українськими спортсменами велася на протязі усіх змагань і саме  вони  залишили  далеко за собою інші країни.
  Професійна та найбільш масова   команда Угорщини, яка на правах організатора виставила у кожній категорії багато  учасників, все-таки  поступилася великому натиску словацьких досвідчених фітнесистів. Наша українська  збірна була нівроку спокійна та впевнена -  жодної помилки не допустили наші фітнесисти. І результат не забарився: 3 "золота", одна "бронза"  та 1 фі ... Читати далі »

Безперервний дощ в Ризі не зумів зіпсувати настрій ні спортсменам, ні їх наставникам, які прибули на міжнародний фітнес-турнір "RIGA PEARL-2013". Спортсмени  з Латвії, Естонії, Литви, України та Росії змагалися  з фітнесу, бодіфітнесу, бодібілдингу, фізик та бікіні. Юні черкащанки  представляли на цьому Турнірі дитячо-підлітковий фітнес. Яскраві та бездоганні виступи наших юних фітнесисток не залишили  байдужими ні глядачів, ні суддів. В призери потрапили всі 5 наших фітнесисток. Медалі вибороли : Гуліда Анжелла - 2м. Ковбасюк Дарина - 3м. (діти 8-9 р.), Билименко Аня - 2м. (ювінали 10-11 р.), Чайка Ангеліна - 3 м. (юніорки 12-13 р.)- всі вихованки тренера Оробець А., та Пастушко Тетяна - 3м. (молодь 14-15 р., тренер -Носоленко І.).

  8 октября в 20.00 в помещении младшей школы гимназии №31 ( дет.сад за Днепроплазой ) пройдёт ОТБОРОЧНЫЙ ТУР в сборную Черкащины на Чемпионат Украины IFBB, который состоится в г. Харькове.

 Номинации: бодибилдинг (от 70 кг - градация 5 кг,+ юниоры + ветераны), классический бодибилдинг , бодифитнес, фитнес, бикини (женский модельный фитнес) и физик-мэн (мужской модельный фитнес).
 Приглашаем всех желающих спортсменов принять участие в данном мероприятии.
Непринявших участие в отборочных , к соревнованиям Чемпионата Украины не допускаются.
 Без просмотра -"по звонку", "через знакомых", "по просьбе дяди Вани ..." СПОРТСМЕНЫ в СБОРНУЮ ПОПАСТЬ не МОГУТ.
 ОДНАКО ... Федерация области с вниманием отнесётся к любым "форс мажорным" обстоятельствам, но ... Читати далі »

  14-15 вересня 2013 року місто КИЇВ вперше приймав ЧЕМПІНАТ СВІТУ з жіночого бодібілдингу, фітнесу, бодіфітнесу, бікіні, атлетичного фітнесу, фізік та чоловічого фітнесу. 
  2 дні у міжнародному виставковому центрі "АККО ИНТЕРНЕЙШНЛ" тривала запекла боротьба між найкрасивішими спортсменами планети називатися кращими у своїх категоріях.
  300 спортсменів з 40 країн світу засвітили своєю красою сцену у перший день змагань у півфіналах. І тільки 6 в кожній з 20 представлених категорій змагалися за медалі у 2-й день. 
  40 спортсменів представляли збірну України. Половина з них зуміли втриматися і увійти в фінали. 16 українських спортсменів стали призерами цих світових змагань.
І серед них - черкащанка ОКСАНА ОРОБЕЦЬ, яка незважаюч ... Читати далі »

12 жовтня 2013 р. в актовому залі приміщення дит.садка гімназії №31 пройде відбірковий  Тур до збірної області на Чемпіонат України, який відбудеться 25-27 жовтня в м. Харків.
  Номінації: Бодібілдинг, класичний бодібілдинг, бодіфітнес, фітнес, бікіні, фізік-атлетік.

 Юні спортсмени, які не прийняли участь в Чемпіонаті області з фітнесу, спортсмени з бодібілдингу та спортсменки з бікіні, які не будуть присутні на ВІДБІРКОВОМУ ПЕРЕГЛЯДІ, до змагань у ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ не допускаються.


18 червня збірна команда України з дитячо - підліткового фітнесу повернулася з Чемпіонату світу, який 15-16 червня проходив в м. Нові Сад, Сербія.

  99 спортсменів з 12 країн світу приїхали боротися за звання називатися кращими фітнесистами планети у своїх вікових категоріях. 7 спортсменок: шестеро - з Черкащини та одна - з Донеччини - такий склад нашої української збірної.

  Вже напередодні змагань ми знали, що боротьба буде не на жарт складною, адже жеребкування спортсменок склалося не на користь нашої команди, виступати під номерами 1, 2, 4 чи 3, коли в категоріях до 20 і більше суперників і всі вони найкращі у своїх країнах, неймовірно важко, але дівчатка вистояли.

  Незважаючи на великий пресинг психічного навантаження поставленої задачі, шестеро з семи потрапили у ... Читати далі »


  Як стало відомо з джерел ЗМІ (ж-л  "Железный мир"), президент IFBB анонсував новину про те, що бодібілдинг та фітнес офіційно зараховані в програму 1-х Олімпійських Ігор країн Європи, які пройдуть в червні 2015 року в столиці Азербайджану  місті Баку.

 Зараз міжнародна олімпійська організація об"єднує 49 національних комітетів Європи.
 Ця новина є приємною і довгоочікуваною  для усіх спортсменів наймасовішого виду спорту планети.
                                                   
  ПРЕЗИДЕНТ IFBB  РАФАЄЛЬ  САНТОХА - довготривала  та напружена робота за вклю ... Читати далі »

« 1 2 ... 23 24 25 26 27 28 29 »

Пошук по сайту
Чат
300








ЧОФБФ – Черкаська обласна федерація бодібілдингу та фітнесу. WWW.chfbf.at.ua © 2024