Меню сайту
Кращі спортсмени










Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід

Неділя 12.05.2024 02:19
Ви зайшли як:Гість
Група:"Гости"
Мій профіль Вихід
RSS

Головна » Новини » 2014 » Червень » 17 » ЧЕМПІОНАТ СВІТУ з дитячо-юнацького фітнесу приніс 2 медалі та 2 фінали юним черкащанам.
15:52
ЧЕМПІОНАТ СВІТУ з дитячо-юнацького фітнесу приніс 2 медалі та 2 фінали юним черкащанам.

  У неділю 15 червня в м.Нові Сад (Сербія) фінішував Чемпіонат світу з дитячо-юнацького фітнесу. З ранку  до пізнього вечора точилися запекла  боротьба  між  113 юними  фітнесистами з 10 країн світу за право увійти у фінал  і  вже там боротися за високі нагороди.

 Збірну України представляли 7 спортсменів - п'ятеро  яких з Черкас, один спортсмен із Запоріжжя та одна спортсменка з Миколаєва.

 Всі наші спортсмени продовжили боротьбу у фіналі, крім ПОСЕНКО ВЕРОНІКИ, яка харизматично і яскраво виступив, зробила помилку і саме це  "відкинуло"  її на  7 місце.  Без єдиної помарки виступили ПИЛИПЕНКО АНГЕЛІНА  (діти до 7р.) та запоріжчанин ОНБИШ СЕРГІЙ (хлопці 13-15 р.). Саме вони стали лідерами, а потім і переможцями у своїх категоріях. Перемоги  досить впевнені.

 Ще одну медаль, але срібну, серед 23 фітнесисток 8-9 р., здобула   МЕЛЬНІКОВА АННА. Вона  набрала з довільної програми у фіналі однаково  балів  з переможницею з Россії , в раунді зрівнання була першою, але виступ в полуфіналі, де вона була  другою  стала вирішальною.

 Непогано виступили й інші наші члени збірної. Так КОРНІЄНКО ДАРІЯ у фіналі  набрала однаково балів  по довільній програмі з бронзовою призеркою з Мексики, випередивши її в раунді зрівняння. Але виступ у півфіналі, де вона також поступилася суперниці, став вирішальним у визначенні кращої. В результаті - 4 місце серед 16 наймолодших спортсменок.

 КОБЗАРЬ ДАРИНА, яка вже має неабиякий досвід виступів на міжнародній арені, показавши 4 результат у  півфіналі та  фіналі, але 10 результат у зрівнянні, посіла загальне 5 фінальне місце  серед 20 спортсменок  вікової категорії (юніорки 12-13 р.).

 Артистизм та чистота виконання програми  15-річної миколаївської спортсменки не залишився поза увагою: 6 місце у півфіналі,  3-й результат у фіналі  та  12-й  за позування і загалом ... почесне 6 фінальне місце серед 19 суперниць.  

Збірна України вперше піднялася на високу другу сходинку загальнокомандного заліку, поступившись лише Словакії  і залишивши за собою такі команди  фітнес-"велетні", як Угорщина та Росія. 

          Загальні результати збірної України:

1 м. - ПИЛИПЕНКО АНГЕЛІНА (діти до 7 р.) - м. Черкаси

1 м.- ОНБИШ СЕРГІЙ (хлопці 13-15 р.) - м. Запоріжжя

2 м. - МЕЛЬНІКОВА АННА (діти 8-9 р.) - м. Черкаси

4 м. - КОРНІЄНКО ДАРИНА (діти до 7 р.) - м. Черкаси 

5 м. - КОБЗАРЬ ДАРИНА (юніорки 12-13 р.) - м. Черкаси 

6 м. - МАСЛЮК ВЕРОНІКА (молодь 14-15 р.) - м. Миколаїв

7м. - ПОСЕНКО ВЕРОНІКА (ювінали 10-11 р.) - м.Черкаси.



 

Результати ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ з дитячо-юнацького фітнесу м.Нові Сад (Сербія) 14-16 червня 2014р.



 

Збірна України по дитячо-юнацькому фітнесу на Чемпіонаті світу - 2014р.

 

Україна (2м.) серед призерів команд Словаччини - 1м. та Угорщини - 3 м.

Призери Чемпіонату світу: ПИЛИПЕНКО АНГЕЛІНА - 1м. (м.Черкаси),  ОНБИШ СЕРГІЙ - 1м. (м.Запоріжжя),  МЕЛЬНІКОВА АННА - 2 (м.Черкаси). 

 

Чемпіонка світу ПИЛИПЕНКО АНГЕЛІНА (діти до 7 р.).

Чемпіонка світу ПИЛИПЕНКО АНГЕЛІНА серед призерів в.к. "діти до 7 р."

Срібний призер чемпіонату світу МЕЛЬНІКОВА АННА серед призерів в.к. "діти 8-9 р."

 

ДАРИНА КОБЗАРЬ (5м.) серед фіналістів чемпіонату світу в.к."юніорки 12-13 р.".





 


Пошук по сайту
Чат
300








ЧОФБФ – Черкаська обласна федерація бодібілдингу та фітнесу. WWW.chfbf.at.ua © 2024