Меню сайту
Кращі спортсмени










Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід

Субота 27.04.2024 19:29
Ви зайшли як:Гість
Група:"Гости"
Мій профіль Вихід
RSS

Головна » Новини » Архів матеріалів

  Команда збірної Черкащини на Кубок України-2014 р. сформована. 32 спортсмена були включені в збірну по результатам Першості Черкащини - відбіркових змагань на Кубок України, які 13 квітня пройшли в Черкасах. Вже через тиждень вони вирушають до Львова. Для деяких цей старт буде дебютом. Але більшість з них - вже досвідчені спортсмени, призери Всеукраїнських змагань. Бажаємо всім черкаським атлетам вдачі і успіху!

    
ЗБІРНА ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ на КУБОК УКРАЇНИ
з бодібілдингу, класичного бодібілдингу, бодіфітнеcу, фітнесу, фізік та бікіні (IFBB)

м. Львів, 25-27.04.2014 р.

... Читати далі »

  13 квітня в м.Черкаси пройшли змагання Першості Черкащини . Саме ці змагання  стали  відбірковими  на Кубок України -2014 р.                                                                                                                        

ПРИЗЕРАМИ   ПЕРШОСТІ   ЧЕРКАСЬКОЇ   ОБЛАСТІ   СТАЛИ :

БОДІБІЛДИНГ ... Читати далі »


  9 комплектів медалей було розіграно на WORLD LADIES CUP , який пройшов 13 квітня в м.Києві. 50 спортсменок з України, Росії, Німеччини, Латвії , Лівії, Угорщини, Естонії  боролися за медалі в номінаціях фітнес, бодіфітнес та фітнес-бікіні.

 Черкащанка  Оксана Оробець , ставши першою в довільній програмі і третьою  в раунді позування , виборола срібло в фітнесі понад 163 см .

  Ще одна Оксана , член збірної області Оксана Давидова , стала бронзовим призером цього Турніру.  Вітаємо і бажаємо спортсменкам-красуням  подальших ще більше успіхів !

     НАГОРОДА  "WO ... Читати далі »


 13 квітня 2014 р. в актовому залі гімназії №31 (вул. Героїв Дніпра,27) пройде Першість Черкаської області - відбіркові змагання до збірної команди області на Кубок України (IFBB/ФББУ) з фітнесу, бодібілдингу, фізік-мен та фітнес-бікіні.

 Спортсмени змагаються у номінаціях: ФІТНЕС (до 17р.), БОДІБІЛДИНГ (чоловіки ст.17 р.), ФІЗІК-МЕН (чоловіки ст.17 р.), ФІТНЕС-БІКІНІ (жінки cт.17 р.), + МОДЕЛЬНИЙ ФІТНЕС (дівчата до 17 р.).

 Спортсменам дозволяється виступати у 2-х категоріях.

 Благодійний внесок за участь в одній номінації - 70 грн.

 Спортсмени, які не прийняли участь на відбіркових змаганнях, до змагань у Кубку України не допускаються.

 Для спортсменів-представ ... Читати далі »


З 28 лютого по 1 березня в м. Коламбус, США пройшов міжнародний Турнір "ARNOLD CLASSIC".
 Це - найпрестижніші змагання світу, які збирають найсильніших атлетів планети. Нашу країну представляло 8 спортсменів в 7 різних номінаціях серед аматорів. І вони не підвели.
 В цей тяжкий для України час перемоги наших спортсменів на спортивних аренах, як ніколи радують. 
 Три рази звучав гімн України в честь українських переможців: Сергія Горенкова (класичний бодібілдинг за 175 см + абсолютна перемога), Валерія Коптенка (ветерани ст.40 р. - до 80 кг) та черкащанки Оксани Оробець (фітнес за 163 см). Бронзову медаль з бодібілдингу до 85 кг виборов киянин Олександр Білоус.
  До багаточисленних нагород європейського та світового рівня черкащанка Оксана Оробець додала ще одну медаль найвищого ... Читати далі »

Найближчі регіональні змагання - ПЕРШІСТЬ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ - ВІДБІРКОВІ на КУБОК УКРАЇНИ - відбудуться 13 квітня в м. Черкаси в актовому залі гімназії №31 (вул. Героїв Дніпра,27). (положення та  регламент змагань).

 Змагання будуть проводиться зі слідуючих дисциплін:

· БОДІБІЛДИНГ - до 80 кг, до 85 кг, понад 85 кг.

· ФІТНЕС-БІКІНІ - до 163 см, до 168 см та понад 168 см.

· ЧОЛОВІЧИЙ ФІЗІК - абсолютна.

· ФІТНЕС -дитячо-підлітковий:
дівчата: до 7 р. вкл.- абсолютна, далі по 1-й та ... Читати далі »


                                                                                                                     
ЗАГАЛЬНА ТАБЛИЦЯ ВИЗНАЧЕННЯ РЕЙТИНГУ ФББУ серед областей у 2013р.                                                                                                                                         

 Итоги исполкома ФББУ (1-2 февраля 2014, г. Винница).

1-2 февраля в Виннице состоялось заседание исполкома ФББУ, на котором был заслушан отчёт работы исполкома за 2-е полугодие 2013 г. и утверждены изменения в организации и проведении Всеукраинских соревнований.


1. Обсуждение итогов работы в 2013г.

Были заслушаны отчёты о проделанной работе всех членов исполкома ,выступления главных тренеров федерации по направлениям, результаты, перспективы на 2014 год, обсуждение достоинств и недостатков работы, методы и пути их исправления.


2. Утверждение календаря на первое полугодие 2014 года.

См.- в ... Читати далі »


Вже 14-й раз поспіль проводиться в Черкасах Фітнес -Турнір "РІЗДВЯНІ КАНІКУЛИ" Кожного року до нас приїжджають гості з інших областей України. І на цей раз змагання не стали винятком: спортсмени з Києва, Миколаєва, Канева, Харкова, Донецька,  Полтави, Кіровограду прибули до нас 22 грудня на відкритий Кубок Черкащини з фітнесу, бодібілдингу, фізік-мен, фітнес-бікіні та командних фітнес - дисциплін. Театр ім. Т.Г.Шевченко ледве втримував змагальну "напругу", яка тривала з самого ранку до пізнього вечора -  адже 44 команди  та більш ,ніж  200 спортсменів в особистому заліку  прийняло участь у передноворічному спортивному святі. Три відділення Фітнес-Турніру включали змагання серед дітей, юнаків та дорослих.    

 Як завжди "РІЗДВЯНИМИ КАНІКУЛАМИ"  Федерація пі ... Читати далі »



Закінчилася реєстрація на змагання відкритого Фітнес-Турніру "РІЗДВЯНІ КАНІКУЛИ-2014".
Зареєструвалося:
43 команди, 113 юних фітнесистів, 61  дівчат з модельного фітнесу, 13 спортсменів з бодібілдингу, 25 спортсменок з фітнес-бікіні, 8 спортсменів з фізік-мен.
 Змагання серед дорослих категорій - бодібілдинг, Бікіні ,фізік-мен , фітнес- АБСОЛЮТНІ (за положенням).
Спортсмени з   бодібілдингу , фізік-мен, фітнес (дор.), фітнес-бікіні,  передивіться чи є ви у списках, чи отримав  оргкомітет вашу фонограмму  та  анкету.


До уваги спортсменів інших областей.
На жаль, ... Читати далі »

« 1 2 ... 22 23 24 25 26 ... 28 29 »

Пошук по сайту
Чат
300








ЧОФБФ – Черкаська обласна федерація бодібілдингу та фітнесу. WWW.chfbf.at.ua © 2024