Меню сайту
Кращі спортсмени










Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід

П`ятниця 10.05.2024 18:12
Ви зайшли як:Гість
Група:"Гости"
Мій профіль Вихід
RSS

Головна » Новини » 2014 » Березень » 16 » ПЕРШІСТЬ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ - ВІДБІРКОВІ до СКЛАДУ ЗБІРНОЇ ЧЕРКАЩИНИ на Кубок України
22:31
ПЕРШІСТЬ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ - ВІДБІРКОВІ до СКЛАДУ ЗБІРНОЇ ЧЕРКАЩИНИ на Кубок України

 13 квітня 2014 р. в актовому залі гімназії №31 (вул. Героїв Дніпра,27) пройде Першість Черкаської області - відбіркові змагання до збірної команди області на Кубок України (IFBB/ФББУ) з фітнесу, бодібілдингу, фізік-мен та фітнес-бікіні.

 Спортсмени змагаються у номінаціях: ФІТНЕС (до 17р.), БОДІБІЛДИНГ (чоловіки ст.17 р.), ФІЗІК-МЕН (чоловіки ст.17 р.), ФІТНЕС-БІКІНІ (жінки cт.17 р.), + МОДЕЛЬНИЙ ФІТНЕС (дівчата до 17 р.).

 Спортсменам дозволяється виступати у 2-х категоріях.

 Благодійний внесок за участь в одній номінації - 70 грн.

 Спортсмени, які не прийняли участь на відбіркових змаганнях, до змагань у Кубку України не допускаються.

 Для спортсменів-представників інших жанрів бодібілдингу, бажаючих прийняти участь в Кубку України -2014, одразу після закінчення змагань буде проведений ПЕРЕГЛЯД виступів претендентів в збірну області головною суддівською колегією.  Для цих спортсменів тонування шкіри непотрібне, але  бути в змагальному одязі - обов'язково.
 Номінації, які будуть представлені на Кубку України: - бодібілдинг - Ч, фітнес - Д, Ч, Ж., бікіні - Ж, фізік - Ч, Ж, класичний бодібілдинг - Ч, бодіфітнес - Ж.


 ПОЛОЖЕННЯ, ЗАЯВКА, АНКЕТА спортсмена  на участь у ПЕРШОСТІ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ з БОДІБІЛДИНГУ, ФІТНЕСУ, ФІТНЕС-БІКІНІ та ФІЗІК-МЕН (Відбіркових до складу збірної Черкащини на Кубок України) м. Черкаси, 13.04.2014 р.

Попередню заявку, заповнену анкету  та  фонограмму виступу (бодібілдинг) переслати до 6.04.2014 р. на електронну пошту: antonina.ukrfit@gmail.com




 


Пошук по сайту
Чат
300








ЧОФБФ – Черкаська обласна федерація бодібілдингу та фітнесу. WWW.chfbf.at.ua © 2024