Меню сайту
Кращі спортсмени










Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід

Четвер 28.03.2024 22:33
Ви зайшли як:Гість
Група:"Гости"
Мій профіль Вихід
RSS

Головна » Новини » 2018 » Грудень » 4 » Здобутки спортсменів Черкаської області на світовій арені.
00:47
Здобутки спортсменів Черкаської області на світовій арені.

  28 листопада 2018 року, у прес-центрі газети “Нова Доба” відбулась прес-конференція на тему: “Здобутки спортсменів Черкаської області на світовій арені у жовтні-листопаді 2018 року”

   До участі у розмові долучились: начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський, заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Катерина Коваленко, спортсменка з панкратіону та греплінгу Анна Гиря та ії тренер В’ячеслав Коляденко, спортсменки з фітнесу і бодібілдингу Анастасія Пономарьова, Дарія Крнієнко, Катерина Діденко, Оксана Оробець, Марина Оборська, президент громадської організації “Черкаська обласна федерація бодібілдингу та фітнесу” Михайло Кисляков та віце-президент громадської організації “Черкаська обласна федерація бодібілдингу та фітнесу” Антоніна Оробець.

  Цьогорічні місяці жовтень та листопад були вдалими для атлетів Черкаської області з різних видів спорту. З нагородами змагань національного та світового рівнів повернулись спортсмени панкратіону, греплінгу, фітнесу та бодібілдингу.

  Спортсмени розповідали про етапи підготовки до змагань високого світового рівня, ділились враженнями від змагань та планами на майбутнє.

  Здобутки спортсменів Черкащини вражають: спортсменка Анна Гиря виборола високу нагороду чемпіонату світу з панкратіону (м. Бобруйськ, Білорусь), та одразу у двох розділах – греплінг та греплінг гі здобула “золото” чемпіонату світу з греплінгу (м. Астана, Казахстан).

  “Я в спорті з 5-ти років. Займалась і танцями, і легкою атлетикою. Панкратіоном та греплінгом займаюсь останні 5 років. На змаганнях зустрічаюсь здебільшого з представниками Росії. Наразі готуюсь до чемпіонату України, який відбудеться в березні наступного року, а вже потім до чемпіонату світу”, - говорить Анна Гиря.

  Блискучими результатами та феєричними виступами краси, здоров’я та грації вражають спортсмени з бодібілдингу та фітнесу. Юні фітнесистки Дарія Корнієнко та Катерина Діденко здобули золоті нагороди чемпіонату світу з дитячо-юнацького фітнесу, що відбулись у червні цього року у м. Братислава (Словаччина). Анастасія Пономарьова у цих же змагання стала півфіналісткою.

  У змаганнях з жіночого фітнесу серед Elite Pro спортсменів, які відбулись 17 листопада у Пекіні Оксана Оробець виборола звання чемпіонки світу.

Не менш вражаюче виступила Черкащанка Марина Оборська на змаганнях чемпіонату світу з фітнес бікіні у м. Білосток. У категорії понад 172 см вона стала абсолютною чемпіонкою світу.

  “Вже не перший рік національна збірна України з бодібілдингу та фітнесу входить у трійку найсильніших команд з цього виду спорту, найбільшу частину якої складають спортсмени Черкаської області”, - розповідає президент громадської організації “Черкаська обласна федерація бодібілдингу та фітнесу” Михайло Кисляков.

 “Сьогодні ми маємо великий досвід та методичні наробки підготовки спортсменів такого високого класу. У цьому році на змаганнях чемпіонату України наші спортсменки вибороли 21 “золоту” медаль із 24 можливих. За час існування федерації ми виховали 9 чемпіонів світу у особистому заліку, - доповнила віце-президент громадської організації “Черкаська обласна федерація бодібілдингу та фітнесу” а також головний тренер збірної України з дитячо-юнацького фітнесу Антоніна Оробець.

  “Дякую тренерам спортсменів, які демонструють блискучі результати на змаганнях. Адже фактично тренер стає другим батьком для молодого спортсмена. Спорт дає можливість навчитися виконувати поставлені цілі, а змагання це маленький етап випробування, і виходячи в доросле життя молода людина спроможна оцінювати свої можливості,” – підсумував начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський.
































 


Пошук по сайту
Чат
300








ЧОФБФ – Черкаська обласна федерація бодібілдингу та фітнесу. WWW.chfbf.at.ua © 2024