Меню сайту
Кращі спортсмени










Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід

Середа 01.05.2024 07:09
Ви зайшли як:Гість
Група:"Гости"
Мій профіль Вихід
RSS

Головна » Новини » 2012 » Травень » 4 » РЕЗУЛЬТАТИ КУБКУ УКРАЇНИ IFBB.
14:51
РЕЗУЛЬТАТИ КУБКУ УКРАЇНИ IFBB.
     Довгоочікувані змагання Кубку України відбулися з великим розмахом.. 

    Місто-герой Севастопіль гостинно прийняв найкрасивіших людей України, які розіграли між собою 19 комплектів нагород з бодібілдингу, бодіфітнесу, класичного бодібілдингу, фітнесу та бікіні.

    Найбільше нагород здобули кияни, які очолили командну першість. За ними впритулок Донецька та Харківська область.

    Без нагород не осталися і черкащани. Вже традиційно дитячо-юнацький фітнес тримається на висоті.

    Золоті медалі здобули ПІДГОРНА КСЕНІЯ (молодь 14-16 р.),  КОРНІЄНКО КСЕНІЯ ( діти 8-9 р.).
    Срібні медалі здобули Джирма Олена (молодь 14-16 р.), Пастушко Тетяна (юніорки 12-13 р.) Гончаренко Марина (ювінали 10-11 р.), Гринькова Олександра (діти 8-9 р.), 
   Бронзові - у Литовченко Віти (юніорки 12-13 р.),  Миронець Валерії (діти 8-9 р.). 
   Фінальні 4-і місця здобули: Хоменко Дарія (ювінали 10-11 р.), Смоляр Соломія (діти 8-9 р.).

     Неприємно, але факт - наші лідери юнацького фітнесу Ковтун Дарія, Кобзарь Дарія, Дьячук Олександра вперше опинилися хоч і в фіналі, але за межами п'єдесталу. Чому? Питання – в повітрі… І саме ці дівчатка будуть захищати честь українського юнацького фітнесу на Чемпіонаті світу в Сербії. 

    Порадували своєю підготовкою наші культуристи. Хоч вони і залишилися за бортом фінала, який був в кожній категорії зірковим, але приємно і радо було спостерігати, як вони гідно боролися.

    Срібна медаль черкащанина серед ветеранів ДМИТРІЄНКА ПЕТРА ще раз показала, що є ще порох в «порохівницях» у майстрів вікового бодібілдингу. І саме такі спортсмени можуть дати фору молодим спортсменам. 

     Ще одна срібна медаль серед дорослих в фітнесі до 163 см - у НОСОЛЕНКО ІННИ. Рівний виступ в довільній і обов’язковій програмі приніс їй срібло. 

     Свято спорту і вдосконалості - так можна назвати ці змагання. Збірна команда Черкащини ретельно готувалася до українського Кубку, ВСІ спортсмени пройшли передстартовий відбір та відбіркові змагання.        Але є і «зворотня сторона цієї медалі». Є в нас тренери, які порушують установчі правила. Вже вдруге на всеукраїнські змагання поза офіційною заявкою привозить своїх спортсменів АЛЕКСЕНКО ОЛЕКСАНДР. Дивно, що Українська федерація, створивши свої правила (Спортсмени, що не включені до заявки від обласної федерації, до змагань не допускаються! –так записано в положенні змагань), їх же і порушує, не ставлячи до відома обласну федерацію.  Крім того, суддівська колегія під час змагань вислуховувала брудну лайку цього тренера. Про яке ретельне суддівство може йти мова, коли увага суддів була прикута до цього розгнузданого «вихователя» юних спортсменів, а саме дітей?                          
    Хочеться сподіватися, що основні принципи СПОРТУ - честь та гідність будуть в подальшому зберігати не тільки спортсмени...

Дружня  "доросла половина" збірної Черкащини.


Вручення срібної медалі в категорії "б/б -ветерани" Петру Дмітриєнко.



Пошук по сайту
Чат
300








ЧОФБФ – Черкаська обласна федерація бодібілдингу та фітнесу. WWW.chfbf.at.ua © 2024