Меню сайту
Кращі спортсмени










Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід

Неділя 19.05.2024 01:40
Ви зайшли як:Гість
Група:"Гости"
Мій профіль Вихід
RSS

Головна » Новини » 2019 » Березень » 26 » Михайло Кисляков: «Очікуємо на Кубку Черкас 200 учасників»
20:21
Михайло Кисляков: «Очікуємо на Кубку Черкас 200 учасників»
 27 березня розпочнеться весняний сезон змагань в ФББУ проведенням Відкритого Кубку м. Черкаси з чоловічого бодібілдингу, чоловічого фізик, жіночого фітнесу, фітнес-бікіні, велнес фітнесу, бодіфітнесу та дитячо-юнацького фітнесу, модельного фітнесу, фітнес-дуетів, фіт-денс, командних фітнес-дисциплін.
 Напередодні турніру прес-служба ФББУ задала кілька питань президенту Черкаської обласної федерації бодібілдингу та керівнику оргкомітету змагань Михайлу Кислякову.

ФББУ: - Михайло, яка кількість учасників і з яких регіонів візьме участь у відкритому Кубку Черкас з бодібілдингу?
Михайло Кисляков: - Очікуємо на Кубку Черкас 200 учасників. Черкаси можна сміливо назвати столицею дитячо-юнацького фітнесу, тому не дивно, що на відкритих міських змаганнях у нас будуть виступати понад сто юних майстрів фітнесу. Така ж кількість дорослих атлетів візьме участь в турнірі з бодібілдингу та його дисциплінах.
Подали заявки для участі спортсмени з Закарпатської, Сумської, Житомирської, Дніпропетровської, Київської, Полтавської, Луганської та інших областей нашої країни.


ФББУ: - У Черкасах 27 березня буде відкриватися змагальний сезон ФББУ 2019 року. З чим пов'язаний такий вибір термінів проведення? І чому програма турніру розрахована на два дні: 27 та 30 березня?
Михайло Кисляков: - Кубок Черкас буде проведено за два дні через велику кількість дітей, які беруть участь в турнірі. Рання дата проведення змагань пов'язана з канікулами в школах.
Так як наш турнір проходить за тиждень до Кубка Києва з бодібілдингу - відбіркового турніру на чемпіонат Європи-2019, то багато спортсменів хочуть перевірити форму перед таким серйозним стартом.
Активно зараз готуємося до проведення змагань. Всі призери Кубка Черкас будуть нагороджені дипломами та медалями, а переможці абсолютних категорій - кубками.
Ласкаво просимо до Черкас!»


Змагання відбудуться 27 та 30 березня 2019 року в м. Черкаси в концертному залі БК ім.Івана Кулика (вул. Благовісна, 170).
 

Програма змагань

27 березня. 
1 відділення - початок о 9.30 
Реєстрація: (тільки за попередніми заявками) 9.00-9.30 год. 
Номінації: фітнес-команди, фітнес-дуети, фіт-денс, фітнес-2 та 1 ліга (всі д/ю в.к.), модельний фітнес –ПЧК (всі д/ю в.к.)).
30 березня. 
1 відділення - початок о 9.30. 
Реєстрація: (тільки за попередніми заявками) 9.00-9.30 год. 
Номінації: фітнес 1+ та вища ліга (всі д/ю в.к.), фітнес-жінки, модельний фітнес-ПРО (всі д/ю в.к.). 
2 віділення - початок о 14.00. 
Реєстрація: (тільки за попередніми заявками) 13.00-14.00 год. 
Номінації: бодібілдинг, фітнес-бікіні, чоловіки фізик, бодіфітнес, велнес.


​​​​​​​

Пошук по сайту
Чат
300








ЧОФБФ – Черкаська обласна федерація бодібілдингу та фітнесу. WWW.chfbf.at.ua © 2024