Меню сайту
Кращі спортсмени










Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід

Неділя 28.04.2024 15:46
Ви зайшли як:Гість
Група:"Гости"
Мій профіль Вихід
RSS

Головна » Новини » 2013 » Вересень » 17 » ЧЕРКАЩАНКА ОКСАНА ОРОБЕЦЬ - бронзовий призер Чемпіонату світу.
11:43
ЧЕРКАЩАНКА ОКСАНА ОРОБЕЦЬ - бронзовий призер Чемпіонату світу.
  14-15 вересня 2013 року місто КИЇВ вперше приймав ЧЕМПІНАТ СВІТУ з жіночого бодібілдингу, фітнесу, бодіфітнесу, бікіні, атлетичного фітнесу, фізік та чоловічого фітнесу. 
  2 дні у міжнародному виставковому центрі "АККО ИНТЕРНЕЙШНЛ" тривала запекла боротьба між найкрасивішими спортсменами планети називатися кращими у своїх категоріях.
  300 спортсменів з 40 країн світу засвітили своєю красою сцену у перший день змагань у півфіналах. І тільки 6 в кожній з 20 представлених категорій змагалися за медалі у 2-й день. 
  40 спортсменів представляли збірну України. Половина з них зуміли втриматися і увійти в фінали. 16 українських спортсменів стали призерами цих світових змагань.
І серед них - черкащанка ОКСАНА ОРОБЕЦЬ, яка незважаючи на травми хребта та ноги , та нестерпний біль , зуміла вибороти призове третє місце.
  Вітаємо Оксану та її тренера АНДРІЯ ЯЩЕНКО з бронзовою медаллю Чемпіонату світу!
  Вже через кілька місяців цей дует тренер-спортсмен - АНДРІЙ ЯЩЕНКО - Б\Б - ветерани, ОКСАНА ОРОБЕЦЬ - фітнес - за 163 см - будуть представляти України в складі збірної країни на "АRNOLD CLASSIC EUROPE" в Іспанії - м.Мадрид. ЩАСТИ ВАМ! ... і - ПЕРЕМОГ!!!


ОКСАНА ОРОБЕЦЬ під ЧАС ВИСТУПУ.


ОКСАНА ОРОБЕЦЬ під ЧАС НАГОРОДЖЕННЯ.




Пошук по сайту
Чат
300








ЧОФБФ – Черкаська обласна федерація бодібілдингу та фітнесу. WWW.chfbf.at.ua © 2024