Меню сайту
Кращі спортсмени










Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід

Субота 27.04.2024 22:32
Ви зайшли як:Гість
Група:"Гости"
Мій профіль Вихід
RSS

Головна » Новини » 2013 » Жовтень » 9 » ЧЕМПІОНАТ ЄВРОПИ з ДИТЯЧО-ПІДЛІТКОВОГО ФІТНЕСУ фінішував в Угорщині.
12:28
ЧЕМПІОНАТ ЄВРОПИ з ДИТЯЧО-ПІДЛІТКОВОГО ФІТНЕСУ фінішував в Угорщині.

  З 4 по 6 жовтня  столиця  Угорщини  місто БУДАПЕШТ приймав Чемпіонат Європи з дитячо-підліткового фітнесу. Збірну України представляли 5 юних спортсменів, 4 з яких - черкащани. 
 Саме боротьба між угорськими, словацькими, українськими спортсменами велася на протязі усіх змагань і саме  вони  залишили  далеко за собою інші країни.
  Професійна та найбільш масова   команда Угорщини, яка на правах організатора виставила у кожній категорії багато  учасників, все-таки  поступилася великому натиску словацьких досвідчених фітнесистів. Наша українська  збірна була нівроку спокійна та впевнена -  жодної помилки не допустили наші фітнесисти. І результат не забарився: 3 "золота", одна "бронза"  та 1 фінальне місце - загальне командне 3 місце.
  Мельнікова Анна (діти до 7 р.) та Гончаренко Марина (ювінали 10-11 р.) підтвердили свій класс найкращих, ставши після чемпіонату світу "золотими" і також на Чемпіонаті Європи. Кучер Марина (ювінали 10-11р.), недооцінена на Чемпіонаті світу (5 м.), взяла  реванш у своїх тих самих же угорсько-словацьких конкуренток і  все-таки здобула "бронзу". Срібний призер , напередодні закінчивших перед Чемпіонатом Європи міжнародних змагань "Жемчужина Риги-2013 ",  Гуліда Анжелла, чудово виконавши свою програму, замкнула шістку фіналістів  категорії - діти 8-9 років. Ще одну золоту медаль в категорії "хлопці до 12 р."  здобув  запоріжчанин Сергій Онбиш. Він впевнено взяв лідерство з самого початку  і отримав красиву перемогу. Тричі  на змаганнях звучав гімн України - 3 золотих медалі з 7 можливих -  це вже успіх безсумнівний.

НАЙКРАЩІ ЗБІРНІ КОМАНДИ ЄВРОПИ: Угорщина-2м., Сербія-1м., Україна-3м.

ЗБІРНА  КОМАНДА УКРАЇНИ з ДИТЯЧО-ПІДЛІТКОВОГО ФІТНЕСУ на ЧЕМПІОНАТІ ЄВРОПИ -2013.

МЕЛЬНІКОВА АННА - ЧЕМПІОНКА ЄВРОПИ - 2013 серед призерів  в.к."діти до 7 р."

ГУЛІДА АНЖЕЛЛА (кр.зліва) - серед фіналістів в.к. "діти 8-9р."  ЧЕМПІОНАТУ  ЄВРОПИ - 2013.

ГОНЧАРЕНКО МАРИНА - ПЕРЕМОЖЕЦЬ та КУЧЕР МАРИНА - БРОНЗОВИЙ ПРИЗЕР ЧЕМПІОНАТУ ЄВРОПИ серед призерів в.к. "ювінали 10-11 р.".

Запоріжчанин ОНБИШ СЕРГІЙ - ЧЕМПІОН ЄВРОПИ -2013 серед призерів в.к."хлопці до 12 р.".

Пошук по сайту
Чат
300








ЧОФБФ – Черкаська обласна федерація бодібілдингу та фітнесу. WWW.chfbf.at.ua © 2024