Меню сайту
Кращі спортсмени










Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід

Понеділок 06.05.2024 21:38
Ви зайшли як:Гість
Група:"Гости"
Мій профіль Вихід
RSS

Головна » Новини » 2015 » Квітень » 12

 Перед Кубком України 25-26 квітня всі областя країни проводять свої  відкриті змагання. Наші спортсмени не стоять осторонь і  з задоволенням приймають участь в подібних змаганнях областей-сусідів.

5 квітня Кіровоград запрошував спортсменів зі  всієї України на свої змагання. Наші спортсмени відгукнулися   і  успішно виступили на них .

Ми вітаємо ОБОРСЬКУ МАРИНУ з перемогою  серед юніорів +163 см  та бронзовою медаллю серед дорослих  (+172см)  з фітнес-бікіні, ПРИЛЄПСЬКУ  КАРИНУ - з 3-м місцем  з фітнесу серед дорослих, МИКОЛЕНКА ДЕНИСА- з ф ... Читати далі »


142 спортсмена прийняло участь у відкритому Кубку м.Черкас з  фітнесу, бодібілдингу, фізік-мен та  бікіні , який відбувся  4 квітня в ДК ім .Кулика. Глядачі мали  можливість  вільно  проходити в зал і з цікавістю  спостерігати за подіями боротьби на сцені. Дані змагання були відбірковими на Кубок України, який  вже через 3 тижні стартує в м.Івано-Франківську. 

Переможцями стали: КИСЛЯКОВ МИХАЙЛО- бодібілдинг-абс., ОБОРСЬКА МАРИНА -бікіні-абс., МИКОЛЕНКО ДЕНИС - фізік мен -дорослі, НІЛОВ МИХАЙЛО -фізік мен -юніори, СНІЖКО МАРИНА - бодіфітнес-абс., ... Читати далі »


  Оксана Оробець вкотре довела, що є найсильнішою спортсменкою України. Після  значних перемог з фітнесу, вона в 2014 р., успішно дебютувавши  в  кросфіті, здобула  перемоги на Кубку Україні і Чемпіонаті України з кросфіту. Знана в Україні  та за її межами  атлетка почала новий спортивний рік  знову з перемоги, вигравши престижні змагання "GRAND  CROSSFIT" в Києві. В нелегких, виснажливих змаганнях  вона зуміла залишити після себе  26 суперниць.

Ще одна приємна новина: на цих змаганнях  Оксані було вручено представником Міністерства  молоді та спорту посвідчення  "заслуженого майстра спорту України". Це вище  звання спортсмена в Україні. Гордимося і вітаємо !

... Читати далі »



Пошук по сайту
Чат
300








ЧОФБФ – Черкаська обласна федерація бодібілдингу та фітнесу. WWW.chfbf.at.ua © 2024