Меню сайту
Кращі спортсмени










Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Вхід

Неділя 28.04.2024 14:22
Ви зайшли як:Гість
Група:"Гости"
Мій профіль Вихід
RSS

Головна » Новини » 2013 » Жовтень » 28 » 11 МЕДАЛЕЙ ЧЕРКАЩАН на ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ-2013 з бодібілдингу та фітнесу в м.ХАРКІВ.
15:14
11 МЕДАЛЕЙ ЧЕРКАЩАН на ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ-2013 з бодібілдингу та фітнесу в м.ХАРКІВ.

  Вже давно черкаські атлети з бодібілдингу не піднімалися на найвищу сходинку Чемпіонату України і нарешті це сталося. Після великої перерви повернувся в спорт та ще й успішно АНДРІЙ ЯЩЕНКО. Після фінального дебюту на ARNOLD CLASSIC EUROPE-2013 в МАДРИДІ він став чемпіоном України в категорії "ветерани". Ще один черкаський досвідчений спортсмен в цій категорії 53-річний атлет ДМИТРИЄНКО ПЕТРО став бронзовим призером.
  А розпочали "медальний дощ" черкащан юні спортсменки з фітнесу, виборов аж 9 медалей. Після Кубку України їм вдалося втримати ті ж самі призові позиції в усіх вікових категоріях. Золоті медалі виграли: КОБЗАРЬ ДАРИНА (в.к.-юніорки), ГОНЧАРЕНКО МАРИНА (в.к.-ювінали), ГУЛІДА АНЖЕЛЛА (в.к.-діти). Срібні медалі у: ДЬЯЧУК ОЛЕКСАНДРИ (в.к.-молодь), КОВТУН ДАРИНИ (в.к.- юніорки), КУЧЕР МАРИНИ (в.к.- ювінали), ГОЛОСОВОЇ ВІКТОРІЇ (в.к.- діти). Бронзові медалі у: ПАСТУШКО ТЕТЯНИ, КОВБАСЮК ДАРИНИ.
  У дебютній номінації Чемпіонату України "фізик-мен", абсолютний чемпіон Черкащини, фіналіст Кубку України-2013 з бодібілдингу серед юніорів ГОРОБЕЦЬ ДМИТРО знову увійшов у фінал, замкнувши 6-ку найсильніших спортсменів, вже тільки категорії чоловічого "фізік".
  Україна в світі славиться жіночою красою - то ж сцена ДК "ЗАЛІЗНИЧНИК", де проходили змагання, засвітилася неймовірним сяйвом, коли на сцену вийшли красуні з усіх областей України в номінації "бікіні". Їх було настільки багато, що місця на сцені не вистачало, щоб усім розміститися. На жаль, тут нашим дівчатам не вдалося вибитися в фаворити. 
  11 медалів, з яких 4 - золоті, 4 - срібні і 3- бронзові - такий результат черкащан на Чемпіонаті України-2013 з бодібілдингу, класичного бодібілдингу, фітнесу, бодіфітнесу, фізік-мен та бікіні в м. Харків 25-27 жовтня 2013 р.

АНДРІЙ ЯЩЕНКО та ПЕТРО ДМИТРИЄНКО серед призерів "бодібілдинг-ветерани".


ДМИТРО ГОРОБЕЦЬ, крайній з права, (6 м.) на перегляді категорії "фізік-мен".  



ДЬЯЧУК ОЛЕКСАНДРА (2м.), ПАСТУШКО ТЕТЯНА (3м.) серед фіналістів "фітнес -молодь 14-16р.".


КОВТУН ДАРИНА (2м.), КОБЗАРЬ ДАРИНА (1м.) серед фіналістів "фітнес-юніорки 12-13 р."


КУЧЕР МАРИНА (2м.), ГОНЧАРЕНКО МАРИНА (1м.) серед фіналістів "фітнес-ювінали 10-11 р."


ГОЛОСОВА ВІКТОРІЯ (2м.), ГУЛІДА АНЖЕЛЛА(1м.),КОВБАСЮК ДАРИНА (3 м.) серед фіналістів "фітнес-діти 8-9 р."



Пошук по сайту
Чат
300








ЧОФБФ – Черкаська обласна федерація бодібілдингу та фітнесу. WWW.chfbf.at.ua © 2024